Bélyegző készítés, bélyegzőkészítés, bélyegző szaküzlet - Pecsétmester.hu

Az Ön kosara
Bélyegző készítés azonnal   |   tábla készítés   |   lézergravírozás (Fiber & CO2)  |  Ez a Pecsétmester™ webáruháza
 
.

Többszínű bélyegző készítése

Több színt tartalmazó bélyegző készítése a Pecsétmester™nél

Egy többszínű bélyegző megfizethető, igényességet, profizmust sugalló eszköz akár egyéni vállalkozók, kisvállalkozások részére. Nagyobb tételben, arculathoz igazított megrendelés esetén is gyorsan, határidőre garantáltan vállaljuk az elkészítést.

Árajánlat


Többszínű bélyegző gyártására árajánlatot írásban kérhet, az info@pecsetmester.hu címen.

Az árajánlat készítéséhez az alábbiakat kérjük, küldje meg részünkre:
 • Az ajánlatkérő neve, székhelycíme, adószáma
 • Ha van kész grafikai terv, akkor azt, ha nincs, akkor az elképzelést kérjük leírni/küldeni
 • Milyen mennyiségre kéri az árat?
 • Több esetén: változik valami? (pl. sorszám, vagy más címek bélyegzőnként stb.)
 • Megrendelés esetén milyen határidővel kéri az elkészítést?
 • Kér szállítást?
Árajánlatunkat, Általános Vállalási Feltételeinkkel együtt legkésőbb 1 munkanapon belül e-mailben küldjük meg.
Állami ajánlatkérő részére az árajánlat mellé átláthatósági nyilatkozatot is mellékelünk.
A megküldött árajánlat alap esetben 30 napig érvényes. Ha ennél hosszabb érvényességi időt kér (pl. hosszabb engedélyezési folyamat miatt), kérjük ezt jelezze felénk.
Kérdések-válaszok a többszínű bélyegzőkkel kapcsolatban

Valóban jó minőségű többszínű bélyegzőt kevés helyen készítenek. Sajnos egyre több a piacon a szakmailag nem felkészült, minőségileg erősen kifogásolható termékeket gyártó szolgáltató, ezért fontosnak érezzük néhány kérdésre kitérni már az elején.
 1. Milyen technológiával készül a szöveglemez? Pecsétmester™ kizárólag az iparban általánosan elfogadott, kifogástalan minőséget képviselő lézergravírozó gépeket használ. Olcsó, rosszminőségű kínai gépeket nem használunk.
 2. Milyen alapanyagból készül a szöveglemez? Pecsétmester™ műhelyében jóval több, mint 100.000 egyedi terméket terveztünk és készítettünk már el több, mint 35.000 ügyfelünk részére. Használtunk/próbáltunk számos, a piacon elérhető alapanyagot. Választásunk egy európai gyártó I. osztályú alapanyagára esett. Némiképp drágább az egyéb, elérhető lézerrel gravírozható anyagokhoz képest, de a minőség magáért beszél. Éles, tiszta vonalak, bonyolultabb grafikák, még akár monokróm fotó is megjeleníthető vele hagyományos önfestékező bélyegzővel.
  Cégünk polimer alapanyagot nem használ. Annak gyártása vegyszereket igényel, elkészítése környezetkárosító, idejét múlt technológia, többszínű bélyegző gyártására kifejezetten alkalmatlan.
 3. Nem folynak össze idővel a különböző színű festékek? Megfelelő festékfeltöltéssel és rendeltetésszerű használat mellett az általunk kidolgozott gyártási eljárással semmiképp.
 4. Mi a teendő ha kifogy a festék a párnából? Cégünknél minden esetben vásárolható utántöltő festék, 25ml-es kiszerelésben. Gondos odafigyeléssel házilag is festékezhető a többszínű párna. Rendelés esetén videós és írott útumtatót biztosítunk. A másik két lehetőség hogy a festéktöltést cégünkre bízza, vagy új, festékkel töltött egyedi festékpárnát rendel. Ez utóbbit akkor célszerű választani, ha a napi használatban a festékpárna már elfáradt/cserére szorul.
 5. Mi a teendő ha adatváltozás történik? Amennyiben a megváltozott adat nem igényli a teljes újraszerkesztést (a színosztás újratervezését), vállaljuk a bélyegzőn csak a szöveglemez cseréjét. Régebbi festékpárna esetén ettől függetlenül előfordulhat hogy annak cseréje szükséges.
 6. Mennyibe kerül? Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Az ár sokmindentől függ, de nem mozog tág határok között, viszont bizonyos paraméterek befolyásolják (rendelési mennyiség, igényelt gyártási határidő, színek száma, tervezési igény stb.)
 7. Mennyi idő alatt készül el? A gyártást abban az esetben kezdjük meg, ha írásban jóváhagyásra kerül a gyártás alapját jelentő grafikai terv. Ezt követően mennyiségtől és raktárkészlettől függően kikalkuláljuk az elkészítési időt. Pl. 1db többszínű bélyegző elkészítése, ha minden van raktáron, akár 10-20 percen belül is lehetséges. Ez nem minősül konkrét gyártási határidő-ajánlatnak, minden esetben írásban igazoljuk vissza a gyártási időt.
Pecsétmester™ Szaküzlet
Üzlet:
1133 Budapest, Kárpát utca 31.
E-mail:
kozpont@pecsetmester.hu
Webáruház:
https://www.pecsetmester.hu
Dun & Bradstreet tanusitvany
Főbb szolgáltatásaink
 • bélyegző készítés azonnal
 • COLOP bélyegző szerviz
 • egyedi mintázatú bélyegzőházak gyártása
 • névjegykártya készítés
 • tábla gravírozás, nyomtatás
 • evőeszköz, biléta gravírozás
 • ajándéktárgy készítés, gravírozás
 • országos 1 napos szállítás GLS futárral
 • budapesti azonnali szállítás futárral
Hasznos linkek:

Anyagleadási útmutató
Gyakori kérdések
Házhozszállítás

ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató
Bélyegző készítés azonnal  |  Bélyegző készítés Budapest XIII. ker  |  Bélyegző, cégtábla kiszállítás országosan  |  Cégtábla készítés  |  COLOP szerviz
A webáruházban szereplő árak kizárólag a webáruházban történő megrendelés esetén érvényesek!
Copyright © MountainValley Kft., 2011 - 2024. Minden jog fenntartva!
A weboldal bármely tartalmának, technikai megoldásának részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag MountainValley Kft. írásos engedélyével történhet.
A MountainValley Kft. tulajdonában lévő képi, szöveges tartalom engedély nélküli felhasználása esetében 50.000 Ft / naptári nap jogdíj fizetendő.
Programozási megoldás másolása esetében 5.000.000 Ft / megkezdett naptári hónap jogdíj fizetendő.
RENDBEN
Weboldalunk megfelelő működéséhez és szolgáltatásaink minőségének fenntartásához cookie-kat használunk.
A cookiekról és sessionökről részletes leírást ide kattintva olvashat.
0.032799959182739