Bélyegző készítés, bélyegzőkészítés, bélyegző szaküzlet - Pecsétmester.hu

Bélyegző készítés | Bélyegző azonnal


Üzletünkben megvárható
Országos (B2B, B2C) szállítás

info@pecsetmester.hu
Kedves Látogató!

Vállalatirányítási rendszereink teljeskörű frissítése/migrációja miatt 2019. november 29-én pénteken üzletünk zárva tart.
Webáruházunk a nap folyamán többször rövidebb időre karbantartási üzemmódba kapcsol majd - ha épp vásárlás közben éri a kimaradás, kosarának tartalma megmarad! Kérjük ilyen esetben látogasson vissza pár perc múlva.
Köszönjük megértését!
Tájékoztatjuk, hogy 2018.12.22. - 2019.01.02. között az ünnepekre és év végére való tekintettel gyártási üzemszünetet tartunk.
A raktáron lévő termékeket még 2018.12.21-én 12.00 óráig történő megrendelés esetén elkészítjük és átadjuk a GLS-nek, a kézbesítés 2018.12.27-én történik. Raktáron nem lévő termék rendelése esetén a megrendelés teljesítése 2019. január 3. napjától kezdődően várható. Az üzemszünet alatt a korábbi gyakorlatnak megfelelően kizárólag előrefizetéssel (online bankkártya vagy előreutalás) veszünk fel megrendeléseket. Üzletünk a Kapcsolat oldalon látható nyitvatartás szerint tart zárva ill. nyit az újévben.

Áldott kellemes karácsonyt és békés, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves ügyfelünknek!
Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás NORMÁL kiszállítás
Rendelés esetén a GLS futárszolgálat várhatóan 2019.12.12-én*** szállítja csomagját.

Átvétel CsomagPonton
Várhatóan 2019.12.12-én*** kerül a csomagpontra és 5 munkanapig átvehető rendelése.

Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás SOS kiszállítás
Ha most rendel, csomagját a futárszolgálat várhatóan 2019.12.11-én*** szállítja a megadott címre.
Webáruházban leadott megrendelések szállítása
A szállítási idő értelemszerűen az egyedi termékek gyártási idején túl értendő!
Felhívjuk figyelmét, hogy a Pecsétmester™ kiszállítási szolgáltatása az alábbiak szerint alakul december hónapban:

GLS kiszállítás: december 7. és 14. szombati napokon is!
Utolsó csomagfeladási nap 2019-ben: december 23., az ekkor még feladott csomagok kézbesítése: dec. 30.
A december 24 - december 31. között megrendelt termékek szállítása január 3-tól indul.
fizetési mód
NORMÁL
1 munkanapos
országos szállítás

CSOMAGPONT
nem kell futárhoz igazodnia, országosan 800+ átvételi pont
SOS!!!**
Ha igazán sürgős: Budapesten akár 1-4 órán belüli szállítás
átlagos, becsült szállítási idő (a szállítási idő ettől eltérhet, pl. nem azonnal gyártható rendelés, készleten nem lévő termék rendelése esetén, előreutalás esetén stb.) várhatóan 2019.12.12-én várhatóan 1 munkanap decemberben
nem kérhető!
online bankkártya vagy előreutalás
(10.000 Ft-ig)
990 Ft 790 Ft
önfestékező vagy fapecsét vásárlása esetén 0 Ft
--
online bankkártya vagy előreutalás
(10.000 Ft felett)
INGYENES INGYENES --
utánvét
(10.000 Ft-ig)
1.270 Ft -- --
utánvét
(10.000 Ft felett)
270 Ft -- --

** SOS szállítást csak a kért mennyiségben raktáron lévő termékekre, egyedi gyártású termék esetén csak az azonnal gyártható (grafikai korrektúrát/szerkesztés nem igénylő) megrendelésekre vállalunk. Fenntartjuk a jogot a feltételeknek nem megfelelő rendelés esetén az SOS szállítási igény megtagadására.
Az e-mailben érkező megrendelések esetében a kiszállításra minden esetben egyedi ajánlatot adunk!
Melyik szállítási mód a legjobb Önnek?

NORMÁL szállítás: a futár házhoz viszi a csomagot munkaidőben. Akkor válassza, ha országosan a leggyorsabb szállítást szeretné kérni, és elérhető a megadott címen munkaidőben. Háromszori kézbesítést tartalmaz a szállítási díj.

CsomagPonti átvétel: országosan 650 kereskedő/szolgáltató közül választhat, ahol 5 munkanapon keresztül átveheti a csomagot. Akkor válassza ezt, ha az átvétel idejét a napi rohanásba/rutinba Ön szeretné betervezni, és nem akar vagy nem tud a futárra várni egy címen.

SOS szállítás: Budapesten a megrendelést már akár 30-240 percen belül viszi a futárszolgálat. Akkor válassza ezt, ha nem tud bejönni hozzánk a XIII. kerületbe, de a bélyegzőre nagyon gyorsan szükség van.

A kiszállítási idő a termékek elkészülési idején túl értendő!

*** A kiszállítási idő nem azonos az egyedi termékek gyártási idejével. Az előzetesen becsült szállítási idő az online leadott, azonnal teljesíthető megrendelésekre érvényes.
NORMÁL 1 munkanapos országos szállítás
Kiszállítás a következő munkanapon
Nyitvatartási időben 15 óráig beérkezett rendeléseket, gyártandó mennyiségtől, raktárkészlettől függően a GLS futárszolgálat országosan várhatóan a következő munkanapon kézbesíti.
3× kézbesítési kísérlet
A futárszolgálat háromszor próbálja meg kézbesíteni megrendelését. Javasoljuk, ilyen esetben a csomagfeladáskor e-mailben kapott csomagszámra hivatkozva egyeztessen a futárszolgálattal időpontot, vagy akár új kiszállítási címet.
Megrendelése biztonságban utazik
Bélyegzős és egyéb kisebb termékeket kizárólag kartondobozba csomagoljuk. Ez garantáltan megvédi megrendelését. Dobozainkat sajátmárkás csomagzáró ragasztószalaggal zárjuk. Minden csomagunk biztosítva van. Ha eltűnik, megsérül, díjmentesen újraküldjük.
Ha sérült a csomag
A csomagot a futár jelenlétében bontsa ki. Ha a csomag sérült, vetessen fel róla jegyzőkönyvet és mobillal fotózza le a csomag tartalmát. Csomagoláskor mi is készítünk egy fotót a csomag lezárása előtti tartalmáról.
SOS 1-4 órás budapesti szállítás
Szállítás 240 percen belül
Ha nyitvatartási időben, raktáron lévő terméket rendel, akkor azonnal készítjük, csomagoljuk. Rendszerünk egy gombnyomásra értesíti a futárokat. A csomag indításáról SMS és e-mail üzenetben értesítjük!
Nagyon jó áron
A díja mindössze 1.980 Ft (bruttó). Ezen felül nincs más költség (pl. expressz felár, sürgőssédi díj stb.).
Pl. 2db COLOP Printer C20 cégbélyegző mindösszesen kiszállítással együtt 9.600 Ft-ba kerül.
Megbízható szállítás
2011 óta több futárszolgálattal dolgozunk stabilan. Ezen szolgáltatók megbízható munkájukkal az évek során bizonyítottak. Megrendelt bélyegzői mihamarabb, biztonsággal kiszállításra kerülnek minden évszakban, hóban, fagyban, kánikulában.
Budapesten kívül sem lehetetlen
Majdnem a teljes budapesti agglomerációban is van lehetőség pár órán belüli kiszállításra, ennek díjáról kérje kollégánk tájékoztatását a pontos cím megadásával, az info@pecsetmester.hu címen.


Egyedi szállítási lehetőségek
Csomag közvetlenül az Ön ügyfelének
Spóroljon időt, és növelje ügyfelei elégedettségét. Kérésre anonim csomagolásban (semmiből nem látszik hogy a Pecsétmester™ a csomagfeladó) a termékeket közvetlenül ügyfeléhez küldjük ki. Ebben az esetben utánvétbeszedésre nincs lehetőség, a számlát Önnek postázzuk.
Ha érdekli a lehetőség, keresse kollégáinkat az info@pecsetmester.hu e-mail címen.
Az anonim csomagküldést egyedileg meghatározott rendelési volumen, pozitív bonitás- és cégvizsgálatot követően szerződéskötéssel tudjuk biztosítani cégének.
Ha az Ön futárja jön üzletünkbe a csomagért
Kérjük, jelezze előre ha Ön bízza futárszolgálatra megrendelésének átvételét üzletünkben. Munkatársaink ebben az esetben előkészítik a csomagot és a számlát a futár számára, hogy mihamarabb megkapja azt. Küldött futárokat soron kívül szolgáljuk ki.


Egyéb tudnivalók a NORMÁL kiszállítással kapcsolatban

A megrendelt termékeket minden esetben fehér vagy barna alapszínű, jó minőségű kartondobozba csomagoljuk. A dobozokat saját márkázott ragasztószalaggal zárjuk le. A kiszállításhoz nem használunk bélelt borítékot, így sérülésmentesen veheti kézbe a megrendelt termékeket. Gyakorlatilag 2011 óta megrendelőink egyetlen sérült csomagot sem kaptak.

✓ Az ellenőrzött, hibamentes termék a gyártást követően már dobozba kerül.
✓ A doboz tartalma ellenőrzésre kerül a számla kiállításakor.
✓ A csomagzáráskor újra ellenőrizzük, hogy a számlával együtt teljes legyen a csomag.

*** Az itt előjelzett szállítási idők a megrendelés pillanatában raktáron lévő termékek esetén érvényesek (minden munkanap reggelén árubeszerzést tartunk a raktárkészletünk folyamatos szintentartása, és a zavartalan kiszállítás/kiszolgálás érdekében).

A GLS futárszolgálat munkaidőben kézbesít. A kézbesítés reggelén értesíti Önt az átvétel várható idejéről (3 órás intervallumot jelöl meg). Ha a megadott időben nem tudja fogadni a csomagot, mindenképp vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal. Elérhetőséget és csomagszámot a szállításról szóló e-mailben talál.

Egyéb tudnivalók az SOS kiszállítással kapcsolatban

A gyártás és csomagolás folyamata megegyezik a normál szállítással rendelt termékekével.
Azaz a gyártás ugyanannyi idő alatt történik, mint a normál csomagoknál, pl. egy cégbélyegző esetén a megrendeléstől számított valódi ~5-10 perc.

Az SOS csomagok kb. 50 db-os mennyiségig (bélyegző vagy kellék esetén) általánosságban 1-4 órán belül kerülnek kézbesítésre. Nagyobb mennyiségű bögre, cégtábla esetén kérjük egyeztessen munkatársunkkal az info@pecsetmester.hu címen.


Bélyegző készítés azonnal  |  Bélyegző készítés Budapest XIII. ker  |  Bélyegző, cégtábla kiszállítás országosan  |  Cégtábla készítés  |  COLOP szerviz
Copyright © MountainValley Kft., 2011 - 2019. - Adószám: 23179213-2-41
A weboldal bármely tartalmának, technikai megoldásának részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag MountainValley Kft. írásos engedélyével történhet. Bármely mértékű jogsértés esetén polgári peres eljárást kezdeményezünk. Jelen weboldal meglátogatásával elfogadja, hogy bármely tartalom engedély nélküli felhasználásáért megkezdett szavanként és/vagy képenként 30.000 Ft / nap kötbérfizetésre kötelezhető.

A weboldalon feltüntetett árak kizárólag webáruházban, gyártáskész rendelés leadása és előre történő vagy átvételkori fizetés esetén érvényesek,
és csak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét ajánlattételnek.
Utólagos utalásos igényét kérjük, előre jelezze, az igényelt hitelezési időszaknak megfelelően egyedi árajánlatot készítünk.
RENDBEN
Weboldalunk megfelelő működéséhez és szolgáltatásaink minőségének fenntartásához cookie-kat használunk.
A cookiekról és sessionökről részletes leírást ide kattintva olvashat.
0.0080029964447021