Bélyegző készítés, bélyegzőkészítés, bélyegző szaküzlet - Pecsétmester.hu

Bélyegző készítés | Bélyegző azonnal


Országos (B2B, B2C) szállítás

info@pecsetmester.hu
Az egyedi bélyegzők és fapecsétek kiszállítása átutalásos fizetés esetén jelenleg ingyenes.
Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás NORMÁL kiszállítás
Rendelés esetén a GLS futárszolgálat várhatóan 2020.06.08-án*** szállítja csomagját.

Átvétel CsomagPonton
Várhatóan 2020.06.08-án*** kerül a csomagpontra és 5 munkanapig átvehető rendelése.

Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás SOS kiszállítás
Ha most rendel, csomagját a futárszolgálat várhatóan ma délelőtt*** szállítja a megadott címre.
Webáruházban leadott megrendelések szállítása*
A szállítási idő az egyedi termékek gyártási idején túl értendő!

Szállítás az ünnepek alatt/után:
Raktáron lévő, december 23-án még elkészíthető termékek utolsó csomagfeladási napja: december 23. (december 22-ig megrendelt termékek esetén), az ekkor még feladott csomagok kézbesítése: dec. 30.
Mindent megteszünk hogy mihamarabb teljesítsük a megrendeléseket, cégünk már nem tudja garantálni az idei szállítást!

A december 24 - január 2. között megrendelt termékek szállítása január 2-tól indul.
Ha most rendel raktáron lévő terméket, a GLS házhozszállítás (vagy GLS CsomagPonti átvétel) legkorábban: 2020.06.08-án várható**,
vagy a kiválasztott FOXPOST automatába kb. 1-3 munkanapon belül kerül a csomagja (ez az automaták telítettségétől függ).

  fizetési mód
utánvét online bankkártya előreutalás
GLS házhozszállítás 1.350 Ft
2db egyedi bélyegzőtől: 360 Ft
990 Ft
2db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
990 Ft
2db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
GLS CsomagPont - 650 Ft
2db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
650 Ft
1db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
FOXPOST automata - 780 Ft
2db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
780 Ft
1db egyedi bélyegzőtől: 0 Ft
Pecsétmester™ SOS futár - 2.508 Ft-tól -

* Az e-mailben érkező megrendelések esetében a kiszállításra minden esetben egyedi ajánlatot adunk!
** A szállítási idő nem azonos az egyedi termékek gyártási idejével, az nem garantált csak egy tapasztalon alapuló becsült, tájékoztató adat
*** UTÁNVÉT: miután mi egyedi termékeket készítünk és küldünk, ezért fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos esetekben indoklás nélkül az utánvétes fizetés helyett előreutalást vagy online kártyás fizetést kérjük; sajnos a jelen helyzetben egyre szaporodik a megtagadott átvelű csomagok száma, mely nekünk minden megtagadott átvétel esetén sokezer forintos kárt okoz
Melyik szállítási mód a legjobb Önnek?

GLS házhozszállítás: a futár házhoz viszi a csomagot munkaidőben. Akkor válassza, ha országosan a leggyorsabb szállítást szeretné kérni, és elérhető a megadott címen munkaidőben. Kétszeri kézbesítést tartalmaz a szállítási díj.

CsomagPonti átvétel: országosan több, mint 800 kereskedő/szolgáltató közül választhat, ahol 5 munkanapon keresztül átveheti a csomagot. Akkor válassza ezt, ha az átvétel idejét a napi rohanásba/rutinba Ön szeretné betervezni, és nem akar vagy nem tud a futárra várni egy címen.

FOXPOST csomagautomata: országosan kb. 120 automata közül választhat. Az automaták a legtöbb helyen hétvégén is elérhetők. A csomag kb. 1-3 munkanapon belül már át is vehető a választott automatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. A jelenlegi helyzetben a legbiztonságosabb csomagátvételi módok egyike.

SOS szállítás: Budapesten a megrendelést már akár 30-240 percen belül viszi a futárszolgálat. Akkor válassza ezt, ha nem tud bejönni hozzánk a XIII. kerületbe, de a bélyegzőre nagyon gyorsan szükség van.

A kiszállítási idő a termékek elkészülési idején túl értendő!

NORMÁL országos szállítás
Kiszállítás akár a következő munkanapon
Nyitvatartási időben beérkezett rendeléseket, gyártandó mennyiségtől, raktárkészlettől, gyártásterheltségtől stb. függően a futárszolgálat akár már a következő munkanapon kézbesíti.
2× kézbesítési kísérlet
A futárszolgálat kétszer kísérli meg a kézbesítést. Ha a csomagot nem tudja a kiértesített időben átvenni, egyeztessen a futárszolgálattal időpontot, vagy akár új kiszállítási címet is megadhat.
Megrendelése biztonságban utazik
Bélyegzős és egyéb kisebb termékeket kartondobozba vagy bélelt borítékba csomagoljuk. Ez garantáltan megvédi megrendelését. Minden csomagunk biztosítva van. Ha eltűnik, megsérül, díjmentesen újraküldjük.
Ha sérült a csomag
A csomagot a futár jelenlétében bontsa ki. Ha a csomag sérült, vetessen fel róla jegyzőkönyvet és mobillal fotózza le a csomag tartalmát. Csomagoláskor mi is készítünk egy fotót a csomag lezárása előtti tartalmáról.
SOS 1-4 órás budapesti szállítás
Szállítás 240 percen belül
Ha nyitvatartási időben, raktáron lévő terméket rendel, akkor azonnal készítjük, csomagoljuk. Rendszerünk egy gombnyomásra értesíti a futárokat. A csomag indításáról SMS és e-mail üzenetben értesítjük!
Nagyon jó áron
A díja mindössze 1.980 Ft (bruttó). Ezen felül nincs más költség (pl. expressz felár, sürgőssédi díj stb.).
Pl. 2db COLOP Printer C20 cégbélyegző mindösszesen kiszállítással együtt 9.600 Ft-ba kerül.
Megbízható szállítás
2011 óta több futárszolgálattal dolgozunk stabilan. Ezen szolgáltatók megbízható munkájukkal az évek során bizonyítottak. Megrendelt bélyegzői mihamarabb, biztonsággal kiszállításra kerülnek minden évszakban, hóban, fagyban, kánikulában.
Budapesten kívül sem lehetetlen
Majdnem a teljes budapesti agglomerációban is van lehetőség pár órán belüli kiszállításra, ennek díjáról kérje kollégánk tájékoztatását a pontos cím megadásával, az info@pecsetmester.hu címen.
Bélyegző készítés azonnal  |  Bélyegző készítés Budapest XIII. ker  |  Bélyegző, cégtábla kiszállítás országosan  |  Cégtábla készítés  |  COLOP szerviz
Copyright © MountainValley Kft., 2011 - 2020.
A weboldal bármely tartalmának, technikai megoldásának részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag MountainValley Kft. írásos engedélyével történhet.
RENDBEN
Weboldalunk megfelelő működéséhez és szolgáltatásaink minőségének fenntartásához cookie-kat használunk.
A cookiekról és sessionökről részletes leírást ide kattintva olvashat.