Bélyegző készítés, bélyegzőkészítés, bélyegző szaküzlet - Pecsétmester.hu

Bélyegző készítés | Bélyegző azonnal


1 munkanapos vagy azonnali, SOS kiszállítás


Kisméretű tábla készítés | Cégtábla azonnalE-mail: info@pecsetmester.hu
Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás NORMÁL kiszállítás
Ha most rendel, a futárszolgálat várhatóan 2018.01.24-én*** szállítja csomagját.

Bélyegzőkészítés azonnal - Bélyegző kiszállítás SÜRGŐS kiszállítás
Ha most rendel, csomagját a futárszolgálat várhatóan 1-3 órán belül*** szállítja a megadott címre.

*** Az itt előjelzett szállítási idők a megrendelés pillanatában raktáron lévő termékek esetén érvényesek, amennyiben a leadott megrendelés azonnal készíthető formában érkezik (raktárkészletinfó elérhető a terméklapon).
Szállítási információk, árak

fizetési mód NORMÁL
1 munkanapos szállítás országosan
SÜRGŐS
1-4 órán belüli
kiszállítás Budapesten
online bankkártya 0 Ft [1] / 990 Ft 1.980 Ft
előre utalás
utánvét (20.000 Ft-ig) 990 Ft -
utánvét (20.000 Ft felett) 0 Ft
[1] A NORMÁL szállítási díj 7.000 Ft alatti vásárlás esetén 990 Ft.
A várható kiszállítási idő egy előzetes automatikus becslés.
Jelen szállítási díjak kizárólag webáruházban történő megrendelés esetén érvényesek. Webáruházon kívüli megrendelés normál szállítási díja 990 Ft.
A hosszú évek alatt kialakított rendelésfeldolgozási és gyártási rendszerünk miatt a webáruház által becsült kiszállítási/átvételi időt a megrendelések túlnyomó részében tartani tudjuk. Néhány esetben azonben ez természetesen változhat a leadott megrendeléstől függően, pl. hibásan leadott grafikai anyag vagy egyéb okból felmerült egyeztetés szükségessége esetén. Ilyen esetben munkatársunk írásban felveszi Önnel a kapcsolatot.
NORMÁL 1 munkanapos országos szállítás
Kiszállítás a következő munkanapon
Ha nyitvatartási időben 15 óráig rendel, és a teljes rendelt termékmennyiség raktáron található, akkor a GLS futárszolgálat országosan várhatóan a következő munkanapon kézbesíti rendelését.
3× kézbesítési kísérlet
A futárszolgálat háromszor próbálja meg kézbesíteni megrendelését. Javasoljuk, ilyen esetben a csomagfeladáskor e-mailben kapott csomagszámra hivatkozva egyeztessen a futárszolgálattal időpontot, vagy akár új kiszállítási címet.
Megrendelése biztonságban utazik
Bélyegzős és egyéb kisebb termékeket kizárólag kartondobozba csomagoljuk. Ez garantáltan megvédi megrendelését. Dobozainkat sajátmárkás csomagzáró ragasztószalaggal zárjuk. Minden csomagunk biztosítva van. Ha eltűnik, megsérül, díjmentesen újraküldjük.
Ha sérült a csomag
A csomagot a futár jelenlétében bontsa ki. Ha a csomag sérült, vetessen fel róla jegyzőkönyvet és mobillal fotózza le a csomag tartalmát. Csomagoláskor mi is készítünk egy fotót a csomag lezárása előtti tartalmáról.
SÜRGŐS 1-4 órás budapesti szállítás
Szállítás 240 percen belül
Ha nyitvatartási időben, raktáron lévő terméket rendel, akkor azonnal készítjük, csomagoljuk. Rendszerünk egy gombnyomásra értesíti a futárokat, akik már indulnak is a csomaggal. A csomag indításáról SMS és e-mail üzenetben értesítjük!
Nagyon jó áron
A díja mindössze 1.980 Ft (bruttó). Ezen felül nincs más költség (pl. expressz felár, sürgőssédi díj stb.).
Pl. 2db COLOP Printer C20 cégbélyegző mindösszesen kiszállítással együtt 9.600 Ft-ba kerül.
Megbízható szállítás
2011 óta több futárszolgálattal dolgozunk stabilan. Ezen szolgáltatók megbízható munkájukkal az évek során bizonyítottak. Megrendelt bélyegzői mihamarabb, biztonsággal kiszállításra kerülnek minden évszakban, hóban, fagyban, kánikulában.
Budapesten kívül sem lehetetlen
Majdnem a teljes budapesti agglomerációban is van lehetőség pár órán belüli kiszállításra, ennek díjáról kérje kollégánk tájékoztatását a pontos cím megadásával, az info@pecsetmester.hu címen.


Egyedi szállítási lehetőségek
Csomag közvetlenül az Ön ügyfelének
Spóroljon időt, és növelje ügyfelei elégedettségét. Kérésre anonim csomagolásban (semmiből nem látszik hogy a Pecsétmester™ a csomagfeladó) a termékeket közvetlenül ügyfeléhez küldjük ki. Ebben az esetben utánvétbeszedésre nincs lehetőség, a számlát Önnek postázzuk.
Ha érdekli a lehetőség, keresse kollégáinkat az info@pecsetmester.hu e-mail címen.
Ha az Ön futárja jön üzletünkbe a csomagért
Kérjük, jelezze előre ha Ön bízza futárszolgálatra megrendelésének átvételét üzletünkben. Munkatársaink ebben az esetben előkészítik a csomagot és a számlát a futár számára, hogy mihamarabb megkapja azt. Küldött futárokat soron kívül szolgáljuk ki.


Egyéb tudnivalók a NORMÁL kiszállítással kapcsolatban

A megrendelt termékeket minden esetben fehér vagy barna alapszínű, jó minőségű kartondobozba csomagoljuk. A dobozokat saját márkázott ragasztószalaggal zárjuk le. A kiszállításhoz nem használunk bélelt borítékot, így sérülésmentesen veheti kézbe a megrendelt termékeket. Gyakorlatilag 2011 óta megrendelőink egyetlen sérült csomagot sem kaptak.

✓ Az ellenőrzött, hibamentes termék a gyártást követően már dobozba kerül.
✓ A doboz tartalma ellenőrzésre kerül a számla kiállításakor.
✓ A csomagzáráskor újra ellenőrizzük, hogy a számlával együtt teljes legyen a csomag.

*** Az itt előjelzett szállítási idők a megrendelés pillanatában raktáron lévő termékek esetén érvényesek (minden munkanap reggelén árubeszerzést tartunk a raktárkészletünk folyamatos szintentartása, és a zavartalan kiszállítás/kiszolgálás érdekében).

A GLS futárszolgálat munkaidőben kézbesít. A kézbesítés reggelén értesíti Önt az átvétel várható idejéről (3 órás intervallumot jelöl meg). Ha a megadott időben nem tudja fogadni a csomagot, mindenképp vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal. Elérhetőséget és csomagszámot a szállításról szóló e-mailben talál.

Egyéb tudnivalók a SÜRGŐS kiszállítással kapcsolatban

A gyártás és csomagolás folyamata megegyezik a normál szállítással rendelt termékekével.
Azaz a gyártás ugyanannyi idő alatt történik, mint a normál csomagoknál, pl. egy cégbélyegző esetén a megrendeléstől számított valódi ~5-10 perc.

Az SOS csomagok kb. 50 db-os mennyiségig (bélyegző vagy kellék esetén) általánosságban 1-3 órán belül kerülnek kézbesítésre. Nagyobb mennyiségű bögre, cégtábla esetén kérjük egyeztessen munkatársunkkal az info@pecsetmester.hu címen.


 
Pecsétmester™ Szaküzlet
Üzlet:
1133 Budapest, Kárpát utca 31.
E-mail:
info@pecsetmester.hu
Webáruház:
https://www.pecsetmester.hu
Főbb szolgáltatásaink
 • grafikai tervezés
 • bélyegző készítés azonnal
 • COLOP bélyegző szerviz
 • tábla gravírozás, nyomtatás
 • cégtábla készítés azonnal
 • ajándéktárgy készítés, gravírozás
 • országos 1 napos szállítás GLS futárral
 • Budapesti 180 perces szállítás futárral
 • borosüveg, pohár gravírozás
 • arculattervezés
 • egyedi mintázatú bélyegzőházak gyártása
Bélyegző készítés azonnal  |  Bélyegző készítés Budapest XIII. ker  |  Bélyegző, cégtábla kiszállítás országosan  |  Cégtábla készítés  |  COLOP szerviz
Copyright © MountainValley Kft., 2011 - 2018. - Adószám: 23179213-2-41
A weboldallal kapcsolatosan minden jog fenntartva!
Tartalmának, technikai megoldásainak, értékesítési modelljének másolása automatikus jogi eljárást von maga után!
Jogi képviselőnk: dr. Milló-Nagy Orsolya ügyvéd